centre d’interpretació cadí-moixeró

El projecte vol donar una nova imatge del centre d’interpretació del Parc Natural del Cadí-Moixeró, situat a Bagà, per tal de fer-lo més visible i obert des de l’exterior, i també més atractiu pel visitant.

S’intervé directament en l’accés al centre eliminant les tanques perimetrals i creant un cancell vidriat que garanteix l’accés independent al vestíbul i a la sala polivalent.

 

Es planteja una intervenció completa que busca vertebrar els diferents espais del centre, interiors i exteriors, sota una mateixa lògica, fent-los a tots partícips del contingut expositiu per explicar i representar els diferents hàbitats del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

El contingut expositiu s’explica de manera més interactiva sobre panells modulars de fusta que permeten la flexibilitat i adaptació al llarg del temps.

superfície

700 m²

client

públic

bagà

en construcció