MUNTANT ARQUITECTURA ens organitzem segons els principis cooperatius de gestió democràtica, participació activa del funcionament de l’estudi, solidaritat, transparència i responsabilitat social.

Som un estudi en contínua formació que juntament amb altres col·laboradors formem equips multidisciplinars per tal de garantir la màxima qualitat dels nostres treballs.

clara

cases arrufat

arquitecta

Formada en rehabilitació des de l’estructura, la Clara es planteja la necessitat de rehabitar els nuclis antics com a repte professional.

 

Amb els estudis a Barcelona i un any d’estada a França, la seva experiència laboral l’especialitza en habitatge i museïtzació. Planteja solucions valentes tant en la rehabilitació com en l’obra nova. L’apassiona tornar a donar vida als edificis antics adaptant-los a les necessitats actuals, i fer-ho amb solucions eficients energèticament.

joana

solsona bernades

arquitecta

La Joana s’ha especialitzat en l’arquitectura amb fusta. Atreta per la innovació de nous sistemes constructius més sostenibles i amb un consum energètic molt baix.

 

Després d’un any d’estada a França ha treballat en diferents despatxos especialitzats en la rehabilitació del patrimoni arquitectònic i en planejament urbanístic i paisatgisme.

marc anton

ros garganté

arquitecte

El Marc Anton té la capacitat d’ajudar a imaginar als clients els futurs espais que habitaran a través d’imatges virtuals amb modelacions 3D. Inquiet per formar-se contínuament en les noves tecnologies com la BIM, també li agrada el disseny web.

 

Un any d’estada a Suïssa li va servir per conèixer noves maneres de projectar. El podreu trobar en qualsevol lloc des de Lleida fins a Manresa.